bw-books bwbooks bwböcker bw-böcker bw.books bw.böcker bw-books bwbooks bwböcker
 bw-böcker bw.books bw.böcker bw-books bwbooks bwböcker bw-böcker bw.books bw.böcker

 

   Startsida      Om mig      Köp på Bokus      Köp på Adlibris   Widget-shop    Facebook  

 

Protokoll över ett borttappat liv 

Faktaruta

ISBN: 978-91-8059-120-1 

Boktyp: Häftad

Sidantal: 311

Storlek: 135x210 mm

Vikt: 375 gram

 

 

En man vaknar upp av att en fluga surrar
kring lysröret i taket. Var befinner han sig? Han vet inte. Vem är tanten som sitter bredvid sängen? Han har ingen aning. Han vet inte ens vem han själv är. Han vet inte vad han heter eller hur gammal han är, men han vet att han är en man och inte en kvinna. Resten ligger i glömskans dimma. Huvudet värker när han rör på det. Han vet inte vad som hänt och varför han ligger här. Allt han vet är att lysröret flimrar påfrestande och att han längtar till skogen som han skymtar trädtopparna på genom fönstret. Han minns dock inte skogen. Ändå längtar han dit.

 

Om man helt tappat bort sitt liv – hur gör man då för att få det tillbaka. Hur får man tillbaka sitt jag? Sin person. Vill man över huvud taget få tillbaka det? Det beror nog på vem man påstås vara – ha varit. Kan man skapa ett nytt jag om man är missnöjd eller är man den man är oavsett?

 

 

Jan Valter Lind får mycket att fundera över i denna bok. Trots att han inget minns så inser han att han fått en andra chans och den vill han ta. Han vill göra sitt liv till något han kan leva med. Stå ut med. Kanske till och med trivas med. Kan han klara av det på egen hand eller behöver han hjälp?